Bodø/Glimt mot til

BodøGlimt jubler etter at Gilbert Koomson til venstre scoret 2-1-målet i semifinalen under NM i fotball mellom BodøGlimt og Viking på Aspmyra stadion. Fotballklubben BodøGlimt stiftet 16.

Fk Bodo Glimt English Glimt En Twitter

BodøGlimt slo kraftig tilbake etter 0-4 og europacupexiten mot Roma i midtuken.

. Etter kampen mellom Viking og BodøGlimt endte stillingen 2-0 til Viking. Niklas Aune Johnsen. Takk for din påmelding.

75 54 55 00. Mats Torbergsen NTB. 1 day agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag.

Mai 2022 2001 Oppdatert 16. Bodø Energi bidrar til bærekraftige energiløsninger og smarte samfunn. Det endte med 51 til hjemmelaget.

BodøGlimt mot til Tuesday May 17 2022 Edit. Billetter Rana - Glimt. 1 day agoTomålsscorer mot Tromsø TIL - Glimt 2-3.

1 day agofor 53 minutter siden Mandag ettermiddag møtes BodøGlimt og Tromsø til. Norges beste fotballag ble nylig slått ut av Roma i coneferenceligaen men serielederen har ikke dabbet av i etterkant. Fredheim sier avslutningsvis at han ikke vil bli overrasket om BodøGlimt drar med seg et uavgjortresultat i returoppgjøret torsdag 14mars og dermed tar seg videre til.

Kampen skal være på to ganger 18 minutter og spilles på Aspmyra. Billetter Rana - Glimt. Folk søker også etter.

Bodøglimt roma tv2 bodøglimt i kveld. 160522 1701 160522 1701. Mai-festen mot Tromsø nå.

Krevende uke for Glimt. 1 day agoTIL tok en viktig seier mot Vålerenga torsdag og retter nå blikket mot sesongens høydepunkt bortekamp mot erkerival BodøGlimt på Aspmyra på. Norges beste fotballag ble nylig slått ut av Roma i coneferenceligaen men serielederen har ikke dabbet av i etterkant.

- Et tap mot BodøGlimt på selveste 16. BodøGlimt til cupfinalen etter 2-1-seier mot Viking. Jeg tror vi får en fotballens festdag vi ikke har sett maken til på flere år 150522 2109 150522 2109.

Mai-festen mot Tromsø nå. Tromsø har ikke vunnet Slaget om Nord-Norge siden 2018. Mot Rosenborg 2 ble det stygt.

2 days agoGlimt-spillerne har lagt bak seg en meget krevende arbeidsuke. Til Glimt som altså kan bli forbigått av trønderne om de skulle tape denne kampen mot Tromsø. 1 day agoRunar Espejord gikk fra Tromsø til BodøGlimt i vinter noe som skapte mye styr.

Gilbert Koomson ble matchvinner for BodøGlimt da Viking ble slått 2-1 i NM-semifinalen og dermed møter de Molde til finalekamp på Ullevaal søndag 1. Billetter til Haugesund BodøGlimt. Litt tenning og gleder meg til å spille mot guttene.

Viking fikk sin revansj mot Glimt etter de tapte 2-1 og får dermed ikke. Først ble Vålerenga slått hele 6-0 i Bodø og nå sto. For når Glimt kommer ut på matta torsdag kveld vil de møtes av 1700 tilreisende supportere fra Bodø.

Sikre deg plass på 16. BodøGlimt kamp på TV Live stream i dag - kanal tid. Gilbert Koomson ble matchvinner for BodøGlimt da Viking ble slått 2-1 i NM-semifinalen og dermed møter de Molde til finalekamp på Ullevaal søndag 1.

16052022 2014 Sist oppdatert. Nå er de klar for fotballfest på Aspmyra. BodøGlimt mot til Senin 16 Mei 2022 Edit Det är norska BodøGlimt som har ett övertag inför den kvarvarande kvartsfinalen mot Roma i ECL-slutspelet efter att ha vunnit med 21 på Aspmyra stadion i Norge på torsdagskvällen.

- Et tap mot BodøGlimt på selveste 16. Billetter Rana - Glimt. Sikre deg plass på 16.

Gratis inngang for alle barn under 16 år. BodøGlimt har vunnet ligaen de to siste sesongene men i år ser det ut til at Bodø-koden er knekt. Tromsø har ikke vunnet Slaget om Nord-Norge siden 2018.

Online TV Tromsø Vs Bodø-glimt. På norsk fotballs nasjonaldag så et tidlig mål fra Niklas Vesterlund i andre omgang ut til å sikre seier foran et. Folkefest Og Seriestart Mot Rosenborg Bodo Glimt Blant annet hadde de to avslutninger i tverrliggeren.

1 day agoBodøGlimt Tromsø 11 Innbytterne Victor Boniface 21 og Joel Mugisha Mvuka 19 ordnet utligningen tre minutter på overtid da BodøGlimt reddet ett poeng mot Tromsø. 2022 2209 Oppdatert 21. BodøGlimt jubler etter at Gilbert Koomson til venstre scoret 2-1-målet i semifinalen under NM i fotball mellom BodøGlimt og Viking på Aspmyra stadion.

Tromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. Glimt-spillerne har lagt bak seg en. I dag spiller han fra start mot gamleklubben.

Bodo Glimt Vant 6 1 Mot Roma Klar Tale En 34 år gammel Viking-tilhenger straffes med 18 dagers betinget fengsel for hatefulle ytringer mot en BodøGlimt-spiller i september i fjor. Mai gjør det ekstra surt. Det endte med 51 til hjemmelaget.

Tromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. Mats Torbergsen NTB. Bodo Glimt Til Cupfinalen Etter 2 1 Seier Mot Viking Abc Nyheter BodøGlimt vil styrke klassemiljøene.

Mange av dem med helt. Fotballklubben BodøGlimt bodoglimt glimt bodoglimt Abonner på nyhetsbrev fra BodøGlimt. Mai gjør det ekstra surt men Glimt er jo et bra lag så vi graver oss ikke ned av den grunn sier Morten Gamst Pedersen.

Gilbert Koomson ble matchvinner for BodøGlimt da Viking ble slått 2-1 i NM-semifinalen og dermed møter de Molde til finalekamp på Ullevaal søndag 1.

Bodo Glimt Breaking Records With 8 0 0 Start The Norwegian American

Bodo Glimt Store Norske Leksikon

Bodo Glimt Til Cupfinalen Norges Fotballforbund

Bodo Glimt Mestered Eliteserien Clinching Title With Five Games Left The Norwegian American